Услуги

Сватби

Щом четете тази секция, вероятно ви предстои голяма и красива крачка в морето на живота. Всяка сватба е уникална, но искате вашата да е перфектна. За да постигнете това, не е необходимо да мечтаете за вълшебници с магически пръчки.

Събития

Знаем, че понякога сте в дилема с какво да изненадате и развълнувате гостите си на дадено събитие, попадате в творческо безсилие пред детайлите и завършвате с липса на концепция за предстоящата важна дата. Искате зашеметяващо забавно събитие, отлична организация и добре планиран перфекционизъм и стил.

Декорации

Корпоративните празненства, малките сватби, романтичните вечери на свещи или щурите партита - всяко едно събитие, независимо колко голямо е то, е изградено от хиляди малки, прецизно подбрани детайли, които сформират цялостната запомняща се визия.

Проекти

The Smart Bride's Guide!

Ще се омъжвам!

Ще бъда булка!

Толкова се вълнувам!

Но откъде да започна?

Няма място за тревоги.

РЕГИСТРИРАЙ СЕ И ВЗЕМИ СВОЯ ПЪТЕВОДИТЕЛ С ЦЕННИ И ПРАКТИЧНИ СЪВЕТИ! ЕNJOY! :-)

/кратко описание в 2-3 изречения/

НЕКА СЕ ЗАПОЗНАЕМ

КОЙ НАШАТА РАБОТА

Chic & Cozy
Harper's Bazaar
PREMIUM Lifestyle
Eva
Societe Generale Expressbank
Bulgartabac

КАКВО КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Марта Игнатова
Бих искала, да препоръчам Funtime на всички, които желаят да оставят траен спомен от празненството у своите приятели.
Зората и екипът и са изобретателни, организирани, експедитивни, педантични и много, много сърцати.С тях се работи прекрасно.

Марта Игнатова

Дени
Щастлива съм със спомена от сватбата си, за нищо не съжалявам и това е така блгодарение на Фънтайм! Заедно със Зората смеха ни спохождаше през цялото време - по време на организацията, по време на сватбата и днес. Обичам да се смея! Кой каза, че подобни организации са непременно напрегнати? Нищо подобно! Всяка нейна препоръка беше издържана: фотография, музика, цветя, декорация... Зори благодаря ти, готви се да ми правиш baby shower :)))

Дени